Skip to main content

ELEKTRIKER LIDKÖPING

Våra elektriker utgår ifrån Grästorp och vi åtar oss närliggande områden såsom Trollhättan, Nossebro, Vara med fler efter överenskommelse.

ELEKTRIKER LIDKÖPING – SÖKER DU EN LOKAL ELFIRMA?

Behöver du en elektriker i eller nära Grästorp så kan du kontakta oss på Reinestedt Elektriska. Våra kvalificerade elektriker kan hjälpa dig med service, felsökning, nyinstallationer med mera. Har du fått ett strömavbrott? Fungerar inte ugnen? Vi tar oss an alla elrelaterade problem stora som små på Reinestedt Elektriska och vi hjälper dig gärna!

Vi kan nu tillhandahålla el/vattenspårning på din trädgård, gård, bostadsrättsförening med mera. Till exempel utebelysning, robotgräsklippare eller laddstationer. Det är minimal skada på marken och du behöver inte hyra en minigrävare. Vi kommer även inom kort att kunna erbjuda traileruthyrning, div. släpvagnar, minilastare och fyrhjulingar. Kontakta christian@reinestedtelektriska.com för mer information eller offert.

KONTAKTA OSS FÖR EN GRATIS OFFERT!

SKA DU INFÖRSKAFFA LADDBOX?

Vilken laddbox är bäst och hur vet jag vilken jag ska välja? Våra elektriker hjälper dig. Vi köper in rätt varumärke och det bästa alternativet för dig, vi monterar och installerar din laddbox till ditt hem, bostadsföreningar och företag.

För frågor och funderingar så hör gärna av er för en gratis offert.

✔️ LADDBOX TILL DITT HEM

Som privatperson kan du få 50% rabatt när du gör köp upp till 50.000kr! Vi hjälper dig med ansökan om bidrag och tar hand om hela processen åt dig.

✔️ GÖR HELA DITT KÖP HOS OSS
Ska du köpa laddbox så rekommenderar vi att göra ditt köp genom oss. Köper du din egen laddbox och endast behöver hjälp med montering och installation gäller ej erbjudandet att kunna få 50% rabatt. Vi vill att du ska få de bästa möjligheterna! För hyresgästföreningar eller företag så vänligen kontakta oss så pratar vi mer.
 
 
 
 

FUNDERAR DU PÅ SOLCELLER?

Solceller är en perfekt lösning för dig som tänker klimatsmart. Solceller består utav halvledardioder som omvandlar ljuset till elektrisk ström. Du kan använda solceller för energisystem för exempel enskilda hushåll eller också för större storskaliga installationer.

Vi hjälper dig!

  • Solceller tar in allt ljus även fall det är molnigt, och trivs faktiskt bättre i kallare klimat.
  • Solceller har inte några rörliga komponenter som kan gå sönder vilket gör solpaneler underhållsfria!

Sedan 2021 har vi utökat vår verksamhet och installerar och driftar nu solceller till ditt hem, företag eller förening.

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION

kontakta oss
REINSTEDT ELEKTRISKA

Ditt självklara val av elektriker i Grästorp med omnejd!

🏣 Org.nr: 559186-4144 📞 0514-140771 📧 info@reinestedt.se